tel: +31 6 535 084 31

Wie zijn wij

Accountants met passie

Accountantskantoor Via Agio richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf. Tot de klantenkring behoren gevestigde en startende ondernemingen actief in diverse branches, directeur-grootaandeelhouders met hun personal holding en stichtingen.

Via Agio wil op informele basis en vanuit een goede prijs/kwaliteitsverhouding maatwerk verzorgen voor haar klanten. Via Agio is gevestigd in Den Haag en wordt geleid door Robert van Oort en Marcel van Adrichem en Gerja Bovens.

Vanuit het Italiaans vertaald betekent Via Agio de Weg van het Gemak. Bovendien valt uit de naam af te leiden: met behulp van een toegevoegde waarde. Dat is wat Via Agio voor u kan betekenen.

Wij zijn aangesloten bij

Via Agio is aangesloten bij:

  • De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)
  • Het Register Belastingadviseurs (RB)
  • Fiscount
  • Novak

Dat houdt in dat wij een professionele opleiding hebben gevolgd en beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis, die d.m.v. permanente educatie op niveau wordt gehouden. Wij werken tevens samen met een netwerk van specialisten, voor het geval uw vragen verder gaan dan ons vakgebied.

Ervaring en hoge kwaliteit

Wij zijn accountants met allen een achtergrond bij een van de big-four kantoren. Wij werken al ruim 20 jaar voor en met ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Bij Via Agio krijgt u één op één aandacht en een hoge kwaliteit. Wij kunnen u op financieel gebied ontzorgen, zodat u zich volledige kunt richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen!

Robert van Oort

AA

Robert heeft uitgebreide ervaring met de advisering en begeleiding van het Midden- en kleinbedrijf met een extra focus op vrije beroepen (advocatuur, notariaat, architectuur), aan politieke partijen gelieerde stichtingen en innovatieve bedrijven. Volgens Robert begint goede dienstverlening met aandacht en vertrouwen. Hij krijgt enorm veel energie van het werken met ondernemende en bevlogen mensen.

drs. Marcel van Adrichem

AA

Marcel heeft als accountant veel ervaring in het begeleiden van ondernemers in het Midden- en kleinbedrijf, vermogensfondsen en fondsenwervende instellingen. Hij helpt ondernemers en stichtingen graag bij het inzichtelijk maken van hun actuele financiële en fiscale positie. Dit is de basis van waaruit hij cliënten begeleidt bij het realiseren van hun plannen en het maken van keuzes!

Gerja Bovens

AA RB

Gerja begeleidt en adviseert al vele jaren ondernemers in het Midden-en kleinbedrijf als accountant en belastingadviseur. Veel van haar cliënten zijn werkzaam in de zakelijke dienstverlening en daarnaast heeft zij ruime ervaring met o.a. detailhandel, de agrarische sector en vermogende DGA’s en particulieren. Zij is cliëntgericht en u kunt dan ook rekenen op een proactieve houding en persoonlijke aandacht.